AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak kurulu düzenin bozulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok bulaşık yıkamak malının artmasına, bereketlenmesine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde bulaşık yıkamak borçların biteceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda bulaşık yıkamak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir