AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yalan söylemeyeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında banyoda bulaşık yıkamak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek rakiplerine yenileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, başarılarının devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde bulaşık yıkamak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir