AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, temize çıkacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık yıkamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir