AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, iş öğreneceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak çevreye karşı itibarın artacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak hayatının bereketli ve verimli olacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir