AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak kendisini eve kapatacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok başarılı işlere girileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işlerdeki karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok bulaşık yıkamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle bulaşık yıkamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rakiplerin üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette bulaşık yıkamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir