AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak kişinin güzel işler yapacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkadığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir