AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bulaşık yıkamak

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine inanılır.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak mal kayıpları da yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış temiz bulaşık görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bulaşık görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalettir.

Kahve falında sevdiğinle bulaşık yıkamak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak karanlığın biteceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir