AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt çene dişi görmek

Kahve falında alt çene dişi görmek

Kahve falında alt çene dişi görmek prestij kaybı yaşanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında alt çene dişi gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında alt çene dişi görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çenesinde sivilce görmek korkularının üzerine gideceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet eder.

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzun çene görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında çene okşamak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çenesi çıkmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kendisini ona adayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir