AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalettir.

Kahve falında çenesi tutulmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çenesini kırmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çenesinde tüy görmek yolunda huzurla devam edeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında çene kırılması görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çenenin kıllandığını görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet eder.

Kahve falında alt çene dişi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir