AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenenin bağlandığını görmek

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında çenenin bağlandığını gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının çenesinden kıl koparmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak kazançlı bir işe girileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında çenesinde tüy görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun çene görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir