AnaSayfa / Genel / Kahve falında çene okşamak

Kahve falında çene okşamak

Kahve falında çene okşamak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çene okşamak gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Kahve falında çene okşamak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının çenesinde kıl görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında çeneyi sıkmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının çenesinden kıl koparmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun çene görmek doğru yatırımlar yapacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında çene kırılması görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık çene görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir