AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun çene görmek

Kahve falında uzun çene görmek

Kahve falında uzun çene görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yeni bir yol çizileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun çene gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında uzun çene görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında çenesi çıkmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çene kayması görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çenesini kırmak darlık çektiği günlerini unutacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık çene görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında çenesinde tüy görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir