AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenesi çıkmak

Kahve falında çenesi çıkmak

Kahve falında çenesi çıkmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kötü haberlerin alınacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çenesi çıkmak gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında çenesi çıkmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çene çıkması görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında birinin çenesini kırmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalettir.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun çene görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında çene altında kıl görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir