AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenesinde sivilce görmek

Kahve falında çenesinde sivilce görmek

Kahve falında çenesinde sivilce görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, moralin bozulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çenesinde sivilce gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çenesinde sivilce görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Kahve falında çene altında kıl görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında alt çene dişi görmek huzur içinde yaşayacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalettir.

Kahve falında çene sıkmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenesi tutulmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yolunun hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında çene altında tüy görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir