AnaSayfa / Genel / Kahve falında çene kilitlenmesi görmek

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında çene kilitlenmesi gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek mal ve mülk sahibi olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çenenin kanadığını görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının çenesinde kıl görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çene altında kıl görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında uzun çene görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir