AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş dudak görmek

Kahve falında kurumuş dudak görmek

Kahve falında kurumuş dudak görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiklerine kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş dudak gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kurumuş dudak görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş nehir görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında baca kurumu görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş meyve görmek onların kıymetini bileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş orman görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yaprak görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka kuruma atanmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir