AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dudak görmek

Kahve falında büyük dudak görmek

Kahve falında büyük dudak görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Kahve falında büyük dudak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında büyük dudak görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işarettir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dudak izi görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında dudak emmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek gözyaşına boğulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir