AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından kurşun yemek

Kahve falında alnından kurşun yemek

Kahve falında alnından kurşun yemek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, dertlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında alnından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında alnından kurşun yemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ayağa kurşun yemek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine alamet eder.

Kahve falında üç kurşun yemek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında karnına kurşun yemek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalem yemek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet eder.

Kahve falında karnından kurşun yemek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağından kurşun yemek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir