AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem yemek

Kahve falında kurşun kalem yemek

Kahve falında kurşun kalem yemek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, huzurunun yerinde olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kurşun kalem yemek gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında kurşun kalem yemek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalem açmak hayırlı adımlar atacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalem kırmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında kurşun kalem bulmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir