AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından kurşun yemek

Kahve falında karnından kurşun yemek

Kahve falında karnından kurşun yemek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ondan faydalanacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnından kurşun yemek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Kahve falında karnına kurşun yemek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun yemek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret eder.

Kahve falında karnından kurşunlanmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalettir.

Kahve falında karnında kurşun görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, saygınlığına leke sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun yemek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir