AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına kurşun yemek

Kahve falında karnına kurşun yemek

Kahve falında karnına kurşun yemek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karnına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Kahve falında karnına kurşun yemek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında karnından kurşun yemek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında karnında kurşun görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalettir.

Kahve falında karnından kurşunlanmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında kurşun yemek ölmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir