AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kurşun yemek

Kahve falında ayaktan kurşun yemek

Kahve falında ayaktan kurşun yemek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi hazır tutun veya seçeneklere hazır olun.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta yemek yemek zahmetinin çoğalacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında üç kurşun yemek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kafasına kurşun yemek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir