AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç kurşun yemek

Kahve falında üç kurşun yemek

Kahve falında üç kurşun yemek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, işlerine yeni işler katacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında üç kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında kurşun yemek ölmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında üç kurşun yemek can sıkıntısının geçeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun yemek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına kurşun yemek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başından kurşun yemek eşi ile arasının açılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan kurşun yemek doğru kararların alınacağına, güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacağına kurşun yemek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sırtından kurşun yemek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir