AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından kurşun yemek

Kahve falında ayağından kurşun yemek

Kahve falında ayağından kurşun yemek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ayağından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayağına kurşun yemek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında ayağından kurşun yemek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa kurşun yemek yorgun ve gergin günler geçireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak yüzünde güller açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından kurşunlanmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun yemek ölmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir