AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından kıl koparmak

Kahve falında alnından kıl koparmak

Kahve falında alnından kıl koparmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, ailesini hem gururlandıracağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında alnından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında alnından kıl koparmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında alnının kıllandığını görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında alman adam görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında alnında delik görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek hayallerinin yıkılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir