AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnının kıllandığını görmek

Kahve falında alnının kıllandığını görmek

Kahve falında alnının kıllandığını görmek huzurlu bir insan olacağına, saygınlığının da artacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret eder.

Kahve falında alnının kıllandığını gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında alnından kıl koparmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalettir.

Kahve falında alnının kıllandığını görmek her zaman çok üzgün olacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında alnından bıçaklanmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kilo almış görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında almanyayı görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit almaya gitmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında alnına kan görmek bahtın açık olmasına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir