AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü abdest alırken gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Kahve falında abdest alırken görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken kan görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında abdest almadan namaz kılmak hayattan elini eteğini çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir