AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak yüksek mertebeye geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, büyük işlere imza atacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak büyük başarılara işlere imza atılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işarettir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek pek çok kişiyi idare edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında abdest almadan namaz kılmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz abdesti almamak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında abdest alıp akşam namazı kılmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp namaz kıldığını görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir