AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında delik görmek

Kahve falında alnında delik görmek

Kahve falında alnında delik görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında alnında delik gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında alnında delik görmek rütbesinin artacağına, beklenilen takdiri alacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliği görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kapıda delik görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliği temizlemek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karnında delik görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın deliğine girdiğini görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakta delik görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında delik taş görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir