AnaSayfa / Genel / Kahve falında alman adam görmek

Kahve falında alman adam görmek

Kahve falında alman adam görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, isyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alman adam gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında alman adam görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alnı kanamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alırken ağlamak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek elindeki malların gideceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini abdest alırken görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında para almayı görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bavulu alıp gitmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gelini alnından öpmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, üzücü haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir