AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sorunların üstesinden geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini abdest alırken görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kudret ve destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para alıp vermek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalettir.

Kahve falında abdest alırken kusmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında al yanak görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir