AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında sivilceler görmek

Kahve falında alnında sivilceler görmek

Kahve falında alnında sivilceler görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok zengin olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında alnında sivilceler gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Kahve falında alnında sivilce görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında alnında sivilceler görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, prestij kazanılacağına işarettir.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, geniş bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudakta sivilce görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinde sivilce görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünde sivilce görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek sağlığının bozulmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir