AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, bereketli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alnında sivilceler görmek dertlerden kurtulmaya, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında alnında sivilce görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, memur ise terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek üzgün olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek acı tecrübeler edineceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir