AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sivilcenin patlamasını gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sivilce patlatmak önemli ve ciddi işler yapacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlayan sivilce görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında sivilcesini patlatmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir