AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünde sivilce görmek

Kahve falında kendi yüzünde sivilce görmek

Kahve falında kendi yüzünde sivilce görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek malının ve kazancının tam olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilceli birini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek verilen sözlerin tutulacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir