AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinde sivilce görmek

Kahve falında başka birinde sivilce görmek

Kahve falında başka birinde sivilce görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok hayırlı haberler alacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, maddi anlamda feraha ermeye, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinde sivilce gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında başka birinde sivilce görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak zor ve stresli günler geçireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbekte sivilce görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnında sivilce görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir