AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, büyük bir gelir toplayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak bekar ise evleneceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek ev taşımaya, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivilce patlatmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilcesini patlatmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir