AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceli sırt görmek

Kahve falında sivilceli sırt görmek

Kahve falında sivilceli sırt görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, paraya ve mala kavuşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında sivilceli sırt gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında sırtında sivilce görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sivilceli sırt görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine yorulur.

Kahve falında sırta sivilce görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını sivilceli görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir