AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında sivilce görmek

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarında sivilce gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bacakta sivilce görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında sivilce görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak projenin gerçekleştirileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet eder.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtını sivilceli görmek başının ağrıyacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir