AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yüksek bir makama geleceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek tazeleneceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek ağız tadına kavuşacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir