AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına silah dayandığını gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kişinin hayatının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına inanılır.

Kahve falında kafasına silah dayanmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuza dayanmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere dayanmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kapıya dayanmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir