AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnına silah dayamak

Kahve falında alnına silah dayamak

Kahve falında alnına silah dayamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Kahve falında alnına silah dayamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında alnına silah dayamak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına silah dayamak kazancının hiç azalmayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına inanılır.

Kahve falında başa silah dayamak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında başına silah dayamak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yeni kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine silah dayamak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında silah dayamak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kafaya silah dayamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir