AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına silah dayamak

Kahve falında başına silah dayamak

Kahve falında başına silah dayamak mutlu ve huzurlu olunacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başına silah dayamak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında başa silah dayamak iftiraya uğrayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayamak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına silah dayamak evdeki nimetin çoğalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında kafaya silah dayamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında silah dayamak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Kahve falında birine silah dayamak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında alnına silah dayamak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir