AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah dayamak

Kahve falında silah dayamak

Kahve falında silah dayamak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında silah dayamak gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında alnına silah dayamak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında başına silah dayamak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayamak hikmete kavuşacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında silah dayamak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine silah dayamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başa silah dayamak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah dayamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir