AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa silah dayamak

Kahve falında başa silah dayamak

Kahve falında başa silah dayamak iflas edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, çok iyi işler yapılacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında başa silah dayamak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında başına silah dayamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine inanılır.

Kahve falında başa silah dayamak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak imkân sahibi olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında birine silah dayamak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında silah dayamak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alnına silah dayamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya silah dayamak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kafasına silah dayamak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir