AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine silah dayamak

Kahve falında birine silah dayamak

Kahve falında birine silah dayamak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerinin duracağına, borçlarının biteceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine silah dayamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Kahve falında alnına silah dayamak can sıkıntısının sona ereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hayatından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında birine silah dayamak kötü ve zor günler geçireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başına silah dayamak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başa silah dayamak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya silah dayamak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah dayamak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kişinin her daim iyi anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına silah dayamak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir