AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya silah dayamak

Kahve falında kafaya silah dayamak

Kahve falında kafaya silah dayamak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, başarılarını ispat edeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayamak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında kafaya silah dayamak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kafasına silah dayamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında alnına silah dayamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine silah dayamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında başına silah dayamak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah dayamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa silah dayamak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir