AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasına silah dayamak

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayamak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kafasına silah dayamak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında alnına silah dayamak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında başına silah dayamak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başa silah dayamak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine silah dayamak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah dayamak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir