AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına silah dayamak

Kahve falında kafasına silah dayamak

Kahve falında kafasına silah dayamak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, mali krize gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına silah dayamak gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Kahve falında kafasına silah dayamak bolluğun ve bereketin geleceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya silah dayamak üzücü haberler alacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasına silah dayamak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başa silah dayamak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kendine çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında alnına silah dayamak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında silah dayamak ileride çok zengin biri olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına silah dayamak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında birine silah dayamak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir