AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnına kına sürmek

Kahve falında alnına kına sürmek

Kahve falında alnına kına sürmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Kahve falında alnına kına sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında alnına kına sürmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında alnına kına yakmak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba alıp sürmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında alnına kan sürmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kına eline sürmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarına kına sürmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına sürmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saça kına sürmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir